RU
Україна, м.Київ,
Тел. (050) 331-5527,
Тел. (050) 462-5677,
Тел. (067) 828-4303
Головна
Обладнання для харчової та переробної промисловості
Ємнісне обладнання
Крафтові сири на українському обладнанні АТТІС
Обладнання у лізинг
Розробка АСКТП
Системи зважування
Сироварня пастеризатор
Сироварня-пастеризатор
Обладнання для виробництва сиру
Обладнання прийому та обліку молока
Охолоджувачі пластинчасті
Миттєве охолодження
Молокоохолоджувачі (танки охолодження молока)
Ємності для пастеризації, охолодження, нагрівання, сквашування, зберігання
Ємності універсальні енергозберігаючі
Пастеризатори
Пастеризаційно-охолоджувальні установки пластинчасті
Універсальні пастеризаційно-охолоджувальні установки
Щити керування
Маслоутворювачі, масловиготовлювачі
Гомогенізатори, диспергатори
Насоси молочні
Дозатори, змішувачі
Сепаратори молока
Сепаратор-вершковідділювач 5 т/г HAUS MAXCREAM 5T
Сепаратор-вершковідділювач 10 т/г HAUS MAXCREAM 10T
Сепаратор-вершковідділювач 15 т/г HAUS MAXCREAM 15T
Сепаратор-вершковідділювач 20 т/г HAUS MAXCREAM 20T
Сепаратор-вершковідділювач 30 т/г HAUS MAXCREAM 30T
Лічильники для рідин в кг (молоко, олія, вода) суперточні. (ДУЕТ та СОЛО «НОВИНКА»)
СІП мийка
Лінія згущеного молока із сухого молока
Системи зважування
САВЕ Система автоматичного зважування ємностей
Зважування рідин у потоці. Лічильник-дозатор рідин
Зважування та облік рідин
Молокоохолоджувачі на ваговій платформі
Молокоприймальний пункт
Приймання та облік молока. Автоматизована система на молокозаводі
Дозатор ваговий
Перетворювачі частоти Danfoss
Рекуперація на молокозаводі
Розробка АСКТП
Опитувальний лист ПОУ
Опитувальний лист ОП
Опитувальний лист на ємності
Опитувальний лист для виготовлення CIP-мийки
Дізнатись більше, зайдіть за посиланням нижче:
Facebook
YouTube
АТТIС
Акцiонерне
товариство
Україна, 04073
м.Київ, вул. Куренівська, 5/7
т. (050) 462-5677,
т. (050) 331-5527,
т. (067) 828-4303
info@attis.com.ua
www.attis.com.ua
Р/р № 403052990000026004036231370
в АТ КБ «Приватбанк», м.Київ,
МФО 305299
Код ЗКПО 03574724
Разработано "Deep Vision"